seguretat alimentaria

Riesgo invisible en la cocina de residencias: ensaladas frías fuera del límite permitido

Inspecció recent detecta amanides a 12 ºC: claus per garantir el control de seguretat alimentària en amanides fredes a residències geriàtriques. Durant una inspecció sanitària recent a una residència geriàtrica, l’inspector va mesurar la temperatura d’una amanida destinada als residents: 12 ºC, molt per sobre del límit màxim permès de 8 ºC. Tot i semblar […]

Riesgo invisible en la cocina de residencias: ensaladas frías fuera del límite permitido Read More »

Seguridad alimentaria en el uso del papel de aluminio en las residencias geriátricas

L’ús del paper d’alumini a les cuines de les residències geriàtriques està regulat per les normatives de seguretat alimentària, com les establertes pel sistema APPCC (Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític). Aquestes normatives asseguren que els aliments preparats i servits siguin segurs per als residents. Seguir-les és fonamental per evitar riscos de contaminació

Seguridad alimentaria en el uso del papel de aluminio en las residencias geriátricas Read More »

es_ES
Scroll al inicio