Envejecimiento saludable

Hierro en la vejez: cómo equilibrar la ingesta y cuidar la salud cerebral e intestinal

El ferro és un mineral essencial per a l’organisme. Participa en la formació d’hemoglobina, la producció d’energia i la síntesi de neurotransmissors com la dopamina i la serotonina. Tanmateix, a la vellesa, la seva gestió canvia i tant el dèficit com l’excés poden afectar la salut, especialment la cerebral. Ferro i cervell: un equilibri delicat […]

Hierro en la vejez: cómo equilibrar la ingesta y cuidar la salud cerebral e intestinal Read More »

Envejecer con dignidad: la nutrición como medicina en residencias geriátricas

A les residències geriàtriques, la nutrició és clau per mantenir l’autonomia, la força i la qualitat de vida. Fins a un 45% dels majors institucionalitzats presenten risc de desnutrició, la qual cosa accelera la sarcopènia, augmenta el risc de caigudes i multiplica les hospitalitzacions. La ciència és clara: els majors necessiten una alimentació equilibrada rica

Envejecer con dignidad: la nutrición como medicina en residencias geriátricas Read More »

15 de junio: Día Mundial de la Toma de Conciencia — Nutrición en el adulto mayor (ASNADI)

Des de ASNADI i el Grup de Recerca en Geriatria, reivindiquem la importància d’una nutrició saludable en l’adult major per un envelliment de qualitat. Alimentar bé és cuidar.El bon tracte a les persones institucionalitzades comença a la cuina. La selecció de la matèria primera, la preparació acurada i la presentació dels plats són actes de

15 de junio: Día Mundial de la Toma de Conciencia — Nutrición en el adulto mayor (ASNADI) Read More »

es_ES
Scroll al inicio