Naturopatia

La naturopatia és una forma de medicina no convencional que cerca equilibrar el funcionament de l’organisme amb mitjans considerats «naturals»: règim alimentari, higiene de vida, fitoteràpia, massatges, exercici, etc. Forma part dels enfocaments no convencionals que s’anomenen «holístics».

Els tractaments i medicaments a base de plantes medicinals o herbes han existit des de les civilitzacions més antigues. Amb l’avanç de la ciència, els medicaments a base d’herbes s’han anat relegant perquè la popularitat dels tractaments sintètics ha anat en augment.

També utilitzem el tractament ortomolecular com són les vitamines, oligoelements, antioxidants, aminoàcids, àcids graus essencials i intestinals, enzims i fibra dietètica per a la prevenció i el tractament de malalties. Per tant, se centra en el paper de la nutrició en relació amb la salut de les persones.

I l’‘homeopatia, eficaç per prevenir i tractar tant malalties agudes (grip, tos, diarrea, crisi de migranya, contusions etc.) com cròniques (al·lèrgia, dermatitis, asma, afeccions reumàtiques, ansietat etc.), en infeccions de repetició (gola, orelles, ginecològiques, urinàries ….), i fins i tot en cures pal·liatives (control de símptomes com dolor o restrenyiment i alleujament d’efectes secundaris com les nàusees de la quimioteràpia …).On es té en compte, a més dels símptomes o problemes de salut que presenta el pacient, la seva constitució física i la seva forma de reaccionar i sensacions davant la malaltia, a més de factors de millora o d’empitjorament. Per això es diu que el tractament, en homeopatia, és més individualitzat.

L’homeopatia no presenta contraindicacions, interaccions medicamentoses ni efectes adversos rellevants relacionats amb la presa del medicament, per la qual cosa es recomanen habitualment per a tot tipus de pacients, fins i tot nens, embarassades i malalts polimedicats..

A BioSalut ens posem a la teva disposició. Demana cita.Truca’ns!! Tel. 600 911 225