Sobre BioSalut

     

Qui soc?

<p> <img src="sleepingdog.jpg" alt=""> <strong>Let sleeping dogs lie:</strong> ... </p>

Soc Rosalia Boncompte Balagué. Tècnica superior en Dietètica formant-me a l’Institut Roger de Llúria, amb enfocament ecològic. Especialitzada en Salut de la Dona en les diferents etapes de la vida (Néixer, créixer, fer-se dona, l’embaràs, l’esport, la maduresa, la menopausa, viure…) i en la promoció d’un envelliment actiu, disminuint la dependència a través de l’Alimentació Geriàtrica.

Tinc formació en Naturopatia a l’escola de CENAC, amb coneixements de Fitoteràpia, Oligoelements, Homeopatia, Flors de Bach, Aromateràpia i tècniques de diagnòstic.

També vaig estudiar Acupuntura, Auriculoteràpia, tècniques de diagnòstic pel pols i per la llengua i Massatge TuiNa a l’Escola General de Catalunya, Escola CENAC i l’Escola Internacional Maciocia. Experta en temes de salut mental com estrès i depressió, en deterioro cognitiu i temes relacionats amb dolor corporal. He realitzat cursos de Reflexologia podal i facial, Par Bio-magnètic, Tractaments facials, Cosmètica natural i Aromateràpia a l’Escola Internacional de Naturopatia i també a l’Escola General de Catalunya.

Utilitzo tècniques de mindfulness i sofrologia per millora la salut i el benestar de les persones, per un estil de vida i una alimentació conscient, de forma individualitzada i tallers.