Col.lectivitats Gent Gran

A BioSalut GENT GRAN, desenvolupem menús equilibrats pensant en les persones, potenciant les qualitats organolèptiques i visuals dels aliments per fer-los més apetitosos. Ens basem en la cuina Mediterrània adaptada a les necessitats i gustos de les persones. Tenim en compte l’estacionalitat i la proximitat dels aliments. Fem propostes de preparació de plats senzills, saludables i exquisits, amb textures fàcils de mastegar i d’adaptar en disfàgia o altres patologies.

Planifiquem, dissenyem i acompanyem a cuina en l’elaboració de menús saludables. Realitzem les fitxes tècniques per l’elaboració de cada plat indicant els components, el temps, identificació d’al·lèrgens, els valors nutricionals. Fem inventaris i tenim en compte la rotació, els estocs, les compres, els costos.

També fem xerrades al personal de la residència sobre temes d’alimentació, cuina i dietètica (auxiliars, personal de cuina…) i elaborem informes i seguiment personalitzat de Valoració Geriàtrica Nutricional als residents, eina fonamental per valorar l’estat nutricional del resident i fer un seguiment per prevenir i evitar carències nutricionals.

L’1 d’octubre es commemora el Dia Internacional de les Persones d’Edat.

A BioSalut ens posem a la teva disposició. Truca’ns i t’informarem!! Tel. 600 911 225