Acupuntura

L’acupuntura és una tècnica terapèutica que forma part de la medicina tradicional xinesa. Actualment, s’ha convertit en una medicina complementària de la medicina occidental, cada vegada més utilitzada gràcies als beneficis tan importants que ens aporta.

El mètode es basa en la medicina energètica, amb l’objectiu d’aconseguir que l’organisme mantingui l’estat d’equilibri i de salut òptim.

  • Quines patologies  em puc tractar amb l’acupuntura?

S’ha demostrat que l’acupuntura és molt eficaç per alleugar tan el dolor agut com crònic, En el cas del dolor agut, és habitual que després d’una sessió d’acupuntura el dolor desaparegui immediatament. En el dolor crònic, depèn de l’estat de salut del pacient, però en el 80% dels casos s’obté una millora considerable després de varies sessions.

A mostrat eficacia en Artritis Reumatoide, desordres respiratoris com Rinitis i Alérgia, tamb per regular la secreció d’una sèrie d’hormones que ens proporcionen un efecte antinflamatori i analgèsic, a nivell del sistema anímic, per tant, és útil en tractaments d’estrés, ansietat, depressió, insomni…

Els tractaments d’acupuntura han mostrat eficàcia per la fertilitat, ja que es creu que augmenta la irrigació sanguínia de la cavitat pelviana i en millora la funció ovàrica. D’aquesta manera s’estimula la producció fol·licular i genera un engrossiment de l’endometri per facilitar la implantació de l’òvul, a més de l’efecte reductor d’estrès.

  • Perquè tractar-se amb acupuntura?

Perquè és efectiva, natural, no té efectes secundaris (Contraindicada en cas de portar marcapassos) i és compatible amb altres tractaments, ja siguin farmacològics o naturals

A BioSalut ens posem a la teva disposició. Demana cita.Truca’ns!! Tel. 600 911 225