Reflexologia podal

La reflexologia podal és una tècnica terapèutica basada en l’estimulació de punts sobre els peus, denominats zones de reflex. Suposa l’aplicació d’un massatge manual que s’aplica pressió en àrees reflexes dels peus per produir efectes específics en altres parts del cos.

La reflexoteràpia és una tècnica mil·lenària amb orígens en l’antiga Xina, Egipte i en les tribus dels Estats Units. S’han trobat papirs a Egipte que daten de l’any 2000 a. de C. en què es mostra l’aplicació de massatges a plantes de peus i en mans. La reflexologia moderna neix a principis del segle XX dels treballs del metge nord-americà William Fitzgerald, que va observar que l’aplicació en determinades àrees de peus i mans van provocar efectes anestèsics en altres parts del cos. Amb aquests descobriments, va establir que hi ha una relació directa entre les diferents àrees de mans ipeus i els diferents òrgans del cos.

Cito algùns dels beneficis de la reflexologia aplicada als peus:

És relaxant. Alleuja l’estrès. Activa la circulació sanguínia. Afluixa les contractures. Millora la qualitat del son. Activa el sistema immunològic. Afavoreix mecanismes de depuració i eliminació de toxines. Per l’estrenyiment, Dolor menstrual. Equilibra els diferents sistemes.

No existeix un límit d’edat per a aquest tractament ja que es pot millorar des del refredat d’un nen o una al·lergia fins a tractar trastorns en una edat avançada, com millorar un estat de depressió i angoixa a mitjà d’edat.

A BioSalut ens posem a la teva disposició. Demana cita.Truca’ns!! Tel. 600 911 225