Massatge Tui-Na

Tui Na és una forma terapèutica de massatge i s’ha utilitzat a la Xina durant més de 5.000 anys, s’utilitza per donar tractaments especials a persones de totes les edats, des de la infància fins a la vellesa.

Aquesta modalitat complementària i alternativa de la medicina xinesa fa ús de tècniques de compressió rítmica a través de diferents canals energètics del cos per establir un flux harmònic de “qi” a tot el cos i tornar-lo a equilibrar. Mitjançant l’aplicació de pressions a meridians, punts i grups de músculs i nervis, elimina els bloquejos i treballa profundament amb l’energia positiva del cos.

Beneficis de Tui Na

Una sessió típica de massatge és de 50 minuts.Els clients romanen vestits, amb roba solta. La millor part de la teràpia és que es relaxa i dinamitza la persona. El principal benefici del massatge és que se centra en el problema específic, ja sigui un dolor agut o crònic associat a les articulacions, els músculs o el sistema esquelètic. Aquesta tècnica és molt beneficiosa per reduir el dolor del coll, les espatlles, els malucs, l’esquena, els braços, les cames i els trastorns dels turmells. És una teràpia molt eficaç per a l’artritis, el dolor, la ciàtica i els espasmes musculars. Altres beneficis d’aquesta teràpia de massatge inclouen alleugeriment dels trastorns relacionats amb l’estrès com insomni, restrenyiment, mals de cap i altres trastorns relacionats amb els sistemes digestius, respiratoris i reproductius.

L’avantatge més gran de tui na és que es centra en mantenir l’equilibri global amb la salut tant física com mental. Qualsevol que vulgui evitar els efectes secundaris de les drogues o un tractament químic pot adoptar aquesta tècnica de massatge eficaç per pal·liar el dolor. La teràpia de massatge de Tui na s’està convertint ara en un mètode de teràpia més comú a causa del seu enfocament en problemes específics en lloc de proporcionar un tractament general.

A BioSalut ens posem a la teva disposició. Demana cita.Truca’ns!! Tel. 600 911 225