La teva femta et mostra si pots tenir carència de vitamina D

La vitamina D ajuda al cos a absorbir el calci. El calci és un dels principals components dels ossos. La vitamina D també juga un rol en el seu sistema nerviós, muscular i immunitari.

Segons Kim Barrett en el seu llibre “Fisiologia Gastrointestinal.” Ens diu que si existeixen problemes amb l’absorció de greix, cap de les vitamines solubles en greix (vitamines com A, K, E i D) poden ser absorbides i utilitzades correctament per les cèl·lules. Com a resultat; les persones adquireixen les deficiències de vitamines i mostren símptomes de deficiència. El greix en la femta és un dels símptomes.

Per això, és important observar la nostra femta. Si són grasses (és a dir suren) o es té esteatorrea (femtes pastoses, olioses i/o de colors clars) ens indiquen que hi ha una deficiència de vitamina D  i possiblement altres vitamines liposolubles, tot per una mala absorció dels greixos,

Aquesta mala absrció possiblement sigui degut a un mal funcionament de la vesícula biliar. Els greixos no estan sent absorbits i fa que quedin atrapandes a la femta les vitamines A, K, E i D, sent finalment expulsades.

Per a més informació pots contactar ;
BioSalut Balaguer, tel. 600 911 225

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.