Reflexologia podal efectiva en la prevenció del mal de cap i migranya.

A la consulta de reflexologia podal cada vegada son més els pacients que arriben amb queixes de mal de cap i migranya.

La reflexologia no és tant reactiva com preventiva, la qual cosa significa que els pacients que viuen amb condicions de migranya crònica sens dubte poden beneficiar-se de la reflexoteràpia amb la finalitat de prevenir els episodis de cefalees.

La clau de la reflexologia és aplicar pressió en certs punts que es localitzen a les nostres mans i peus. A aquest efecte, la reflexoteràpia segueix alguns dels principis de l’acupuntura, però no implica la inserció d’agulles.

El seu objectiu és treballar sobre el Sistema Nerviós mitjançant aquests punts denominats dermatomes. Aquestes tècniques van sorgir fa poc més de 4000 anys, en cultures tan antigues com l’Egípcia i la Xina.

Com funciona la reflexologia podal contra les migranyes?

Se han identificat quatre punts als peus que poden alleujar el dolor de la migranya i reduir la tensió fisiològica d’estrès en el nostre cos. Aquests punts poden trobar-se en:

La intersecció entre el dit gros del peu i el del seu costat.
L’àrea metatarsal entre la membrana interdigital del dit gros del peu i l’astrágal.
L’àrea metatarsal entre la membrana interdigital del dit petit del peu i l’astrágal.
La part superior de cada dit gros del peu entre l’ungla i la zona metatarsiana.

Si es pressiona fent un massatge sobre els punts indicats amb els nostres polzes, podem estimular la fluïdesa de la circulació i l’òptima funció neurològica del cos.

Resulta sorprenentment efectiva en el tractament d’afeccions del Sistema Nerviós com la migranya, encara que han de practicar-se diverses sessions per a començar a descobrir el seu potencial.

Com amb qualsevol altre tipus de patologia, és convenient que si ets pacient de migranya, consultis al teu metge d’atenció primària abans d’iniciar un tractament amb reflexologia. Aquesta antiga teràpia no pretén substituir a altres formes de tractament; de fet, funciona fenomenal com a complement.

Per a més informació pots contactar ;
BioSalut Balaguer, tel. 600 911 225

  1 comment for “Reflexologia podal efectiva en la prevenció del mal de cap i migranya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.