Re-equilibri energètic estimulant el punt 1R

En la medicina tradicional xinesa, el meridià d’acupuntura de ronyó està vinculat amb la nostra herència genètica, és la base del nostre sistema energètic. El meridià de Ronyo regula tot el sistema relacionat amb l’aigua dins del nostre organisme, també està vinculat al sistema ossi i al funcionament sexual i reproductiu.

A nivell emocional, el seu bon funcionament ens aporta una dinàmica de renovació, deixar enrere el comportament i pensaments negatius, reserva l’energia i ens aporta adaptabilitat als canvis. Al contrari seria una sensació d’amenaça a la supervivència, sigui per un ensurt repentí o d’una situació crònica d’estres/ansietat. Aquesta por es pot manifestar amb enuresi, diarrea, fluixedat als genolls, una actitud poruga o amb insomni, suors nocturns, taquicàrdia…

L’horari de l’energia del Ronyó (Yin del peu) circula de les 17 a 19 hs i per aquest és conduïda cap a l’abdomen i al buit sub-clavicular. En aquest horari és quan comença el capvespre, és a dir comença el període yin del dia. Així un cop acabada la jornada l’energia sobrant retorna al ronyó que com hem comentat és un magatzem energètic. En cas de una mala gestió, malaltia, estres… l’organisme anirà agafant l’energia de ronyo fins a esgotar-la.

Per millorar aquesta força de renovació una forma sencilla es estimulant el punt energètic 1 de ronyó, ja sigui amb massatge TuiNa o amb Reflexológia podal. Cal realitzar un massatge seguint el sentit del rellotge als dos peus sobre aquest punt (ajunto imatge) mínim una setmana i notaràs un reequilibri energètic millorant el funcionament del teu organisme i el teu estat anímic.

A BioSalut t’oferim servei d’Acupuntura, Massatge TuiNa i Reflexologia podal entre altres. Truca per demanar cita.

Per a més informació pots contactar ;
BioSalut Balaguer, tel. 600 911 225

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.