Oli de coco, beneficis per la salut

L’Associació Americana del cor (AHA), va fer una revisió el 15 juny del 2017 sobre greixos saturats en relació amb malalties cardiovasculars que es va publicar en “Circulation”, on han arribat a la conclusió que l’Oli de Coco, molt ric en greix saturat, augmenta el colesterol LDL en sang, sent molt dolent per a la salut. Insisteix en la poca evidència científica que hi ha respecte a la moda de les dietes basades a augmentar el consum de greixos saturats en substitució als carbohidrats.

La realitat és que aquesta publicació és una rotunda simplesa, ja que es basen en la revisió d’estudis antics, alguns del 1950, si revisessin els estudis més recents del 2010 d’ara endavant, s’adonarien que l’oli de coco és un dels aliments més saludables que existeixen.

En defensa d’aquesta tendencia de reducció de carbohidrats en la dieta podem assegurar que en excés són aliments que fàcilment engreixen, perquè augmenten la glucosa i el pàncrees es veu obligat a produir insulina. En aliments com; pa, pasta, farina, arròs, plàtan, patata, cereals, sucre, dolç, xocolata, llet, sucs de fruita, refrescs ensucrats, etc. menjats a l’excés, el cos humà reacciona reservant aquest greix en el teixit en forma de triglicèrids.

Així doncs:

• La dieta baixa en carbohidrats, no puja la glucosa i per tant no produeix insulina, la qual cosa implica que no emmagatzemarà greix en el cos. Si a aquesta dieta li afegim Oli de Coco (triglicèrids de cadena mitjana) es convertirá en energia ràpida i de qualitat que juntament amb una bona hidratació, el cos cremara fàcilment metabolizan-se i elevant el metabolisme basal del cos afavorint la pèrdua de pes i crema de greixos (eliminació de triglicèrids emmagatzemats).

• L‘Oli de Coco també ajuda a controlar la diabetis tipus II en ser absorbit per les cèl·lules, que els converteixen en energia, protegint al nostre organisme contra la resistència a la insulina.

• A més l’Oli de Coco és ric en Àcid Làuric, Caprici i Caprílic, que protegeixen el nostre cos de virus, fongs i bacteris enfortint el nostre sistema immunològic. El cos transforma l’Àcid Làuric en Monolaurina, que estimula el sistema immunitari i ajuda a combatre virus i herpes.

No et deixis enganyar i comença des d’avui a prendre Oli de Coco, però assegura’t que sigui Verge Original o Ecològic certificat, sense additius i sense haver estat sotmès a cap procés químic.

Per a més informació pots contactar ;
BioSalut Balaguer, tel. 600 911 225

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.