La salut dels organs es manifesta en les dents.

Existeix una relació entre l’estat de les nostres dents amb l’estat dels nostres òrgans i amb la nostra salut en general.

Axí és, digues-me quina dent et dol i et diré quina malaltia tens. Existeix una estreta relació entre dent i la resta del nostre cos. Es tracta d’un sistema de xarxes interconnectades.

Això ja ho van observar fa milers d’anys, els orientals, especialment els xinesos, van trobar una relació directa i emocional entre les diferents parts del cos. Van trobar canals d’energia i els van cridar meridians. Cada meridià passa per un o més òrgans, per dues o més dents . Una alteració en una peça dental ens indica l’afectació d’un òrgan a través del meridià amb el qual està relacionat.

Per als orientals, la dentadura és el sistema mecànic que ens permet digerir adequadament, i així facilitar un bon funcionament de tot el procès. A Orient es cuida la masticació realitzant fins a 100 masticacions abans d’ingerir els aliments més sòlids. Aquest hàbit és un viu reflex de l’actitud pacient i més tranquil·la d’Orient.

Els veterinaris ho saben i practiquen. Un exemple és la salut equina, es valora mirant  l’estat dental de l’animal; la quantitat de dents, l’estat i el color ajudent a establir la seva edat i també a conèixer com està de salut..

L’origen d’una lesió pot ser recíproc, podent dir que “el cos plora per les dents o les dents ploren pel cos” Si es comença a les dents, l’impacte es manifesta en una determinada àrea del cervell. Segons l’àrea impactada, sofrirem una afecció en un òrgan o un altre del nostre cos, en aquest procésles dents ens protegeixen! Si pel contrari, es comença en el cos, ,abans que s’arribi a l’afecció de l’òrgan, la dent descarrega la informació que ha enviat la nostra psique per esmorteir aquesta massa conflictiva i gràcies a això, el pes de l’impacte és menor en l’òrgan. No obstant això, si el conflicte perdura en el temps, ambdues parts s’aniran sobrecarregant.i dañan-,

Vull destacar l’existencia  d’estudis científics sobre la relació existent entre la patologia o malaltia periodontal i les malalties cardiovasculars.i sobre la relació de la gingivitis crònica amb algunes afeccions del sistema osteomioarticular, així com, la eficàcia del tractament acupuntural

Per a més informació pots contactar ;
BioSalut Balaguer, tel. 600 911 225

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.