MINERALOGRAMA, el cabell és útil en el diagnòstic i seguiment del tractament de malalties.

Un senzill i ràpid anàlisi del cabell, denominat Mineralograma, pot identificar la causa d’un gran nombre de malalties freqüents i determina la presencia de metalls pesats en el organisme.

El nivell d’elements minerals en cabell és més indicatiu que els nivells que es mostren en sang o en orina.

La nostra salut depèn en gran manera de la salut de les nostres cèl·lules. El cos humà d’una persona adulta es compon de 100.000 milions de cèl·lules. Cadascuna d’elles és un centre d’energia en el qual es desenvolupen infinitat de processos físic-químics. Els elements minerals són indispensables per dur a terme reaccions bioquímiques indispensables pel nostre organisme. Alguns dels elements considerats essencials estan presents en l’organisme en gran quantitat com el calci, el potassi, el magnesi... uns altres en petita quantitat com el crom, el seleni, el sofre, el zinc, el silici,.També existeixen els elements considerats tòxics que poden interferir negativament en l’organisme com el plom, el mercuri, l’alumini, el cadmi, el níquel, etc.

El cabell és el segon teixit metabolicament més actiu en el cos -segon després de la medul·la espinal, és un teixit excretor per als elements minerals, tan essencials com pels potencialment tòxics.

Les desviacions dels nivells de minerals en el cabell solen aparèixer abans que els símptomes; per tant hem de considerar l’anàlisi del cabell com una eina molt eficaç per determinar possibles malalties degudes a excessos fisiològics, deficiències o una mala distribució. No obstant això, els valors obtinguts han de considerar-se juntament amb
la simptomatologia present en el pacient, la dieta, ocupació, estil de vida, acompanyat d’un examen físic i altres analítiques de laboratori.

Si respon SI a més de dues preguntes d’aquest senzill qüestionari és recomanable que Vostè realitzi el nostre Mineralograma, ja que a partir dels seus resultats, es poden prevenir i tractar diferents patologies de forma més eficient.

01 – Viu en un mig urbà dens?
02 – Viu prop d’indústries contaminants?
03 – Està estressat?
04 – Té alguna al·lèrgia?
05 – Pateix migranyes?
06 – Es fatiga periòdicament?
07 – Té sovint constipats, otitis, angines?
08 – Té dificultats de concentració?
09 – Té dolor en les articulacions?
10 – Fa esport intensiu?
11 – Pren complements alimentaris?
12 – Té implantada alguna pròtesi?
13 – Té amalgames dentals?
14 – Té tatuatges, pírcings?

Per a més informació pots contactar ;
BioSalut Balaguer, tel. 600 911 225

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.